Näin paukkupakkasilla tekee välillä mieli käpertyä lämpimän viltin alle juomaan kupillinen kaakaota, vaikkapa mintulla maustettuna.
Minun kupposeni näyttää tältä… : )
Minttusuklaakakku
Vatkaa pehmeä margariini, sokeri ja vanilliinisokeri vaahdoksi. Lisää yksi kananmuna kerrallaan ja sekoita tasaiseksi.
Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja tumma kaakaojauhe keskenään ja lisää taikinaan maidon kanssa. Lisää lopuksi Marianne crush -rouhe ja sekoita taikina tasaiseksi.
Kaada taikina voideltuun ja leivitettyyn torvivuokaan ja paista 175°C uunin alaosassa 50-60 minuuttia. Kakku on kypsä, kun siihen pistettyyn grillitikkuun ei enää tartu taikinaa. Kumoa lautaselle ja anna jäähtyä.
Minun kupposeni näyttää tältä… : )
Minttusuklaakakku
250 g | margariinia | |
2,5 dl | sokeria | |
1 tl | vanilliinisokeria | |
4 | kananmunaa | |
250 g | vehnäjauhoja | |
1,5 tl | leivinjauhetta | |
3 rkl | tummaa kaakaojauhetta | |
1,5 dl | maitoa | |
150 g | Marianne crush -rouhetta |
Vatkaa pehmeä margariini, sokeri ja vanilliinisokeri vaahdoksi. Lisää yksi kananmuna kerrallaan ja sekoita tasaiseksi.
Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja tumma kaakaojauhe keskenään ja lisää taikinaan maidon kanssa. Lisää lopuksi Marianne crush -rouhe ja sekoita taikina tasaiseksi.
Kaada taikina voideltuun ja leivitettyyn torvivuokaan ja paista 175°C uunin alaosassa 50-60 minuuttia. Kakku on kypsä, kun siihen pistettyyn grillitikkuun ei enää tartu taikinaa. Kumoa lautaselle ja anna jäähtyä.