
Wienernougat-kakku
250 g | margariinia | |
2,5 dl | sokeria | |
4 | kananmunaa | |
1 tl | vanilliinisokeria | |
1,5 tl | leivinjauhetta | |
250 g | vehnäjauhoja | |
2 rkl | tummaa kaakaojauhetta | |
1 dl | maitoa | |
150 g | Wienernougat crush |
Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää yksi kananmuna kerrallaan välillä huolellisesti sekoittaen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää maidon kanssa taikinaan. Lisää lopuksi Wienernougat crush (ei haittaa jos lisäsit ne jo jauhojen kanssa) ja sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun torvivuokaan, tasoita pinta ja paista 175°C uunin keskitasolla 50-60 minuuttia. Kakku on kypsä, kun siihen pistettyyn grillitikkuun ei enää tartu taikinaa. Kumoa lautaselle ja anna jäähtyä.
Kuivakakut ovat parhaimmillaan seuraavina päivinä, jos ne eivät sitä ennen katoa parempiin suihin.