Tästä se alkaa!

…Nimittäin uusi vaihe elämässä. Vaikka tätä kirjoittaessani yritystäni ei vieläkään ole rekisteröity kaupparekisteriin (eikä näin ollen sivujakaan ole vielä julkaistu), olen erittäin optimistinen että ensimmäinen nimivaihtoehto menee läpi.

Tulipahan kerrankin (vai pitäisikö sanoa taas?) otettua elämässä hieman suurempi askel, kun päätin lähteä paperisotaan ja muuttaa harrastukseni ihan oikeasti lailliseksi liiketoiminnaksi. Kenties sänkyni yläpuolella seinässä oleva teksti Follow Your Dreams (seuraa unelmiasi) on aamuin illoin luettuna muodostanut tietoisen päämäärän alitajuntaan, tai kenties tämä on taas yksi kunnianhimoisen luonteeni aikaansaannoksia…

Oli miten oli, tämän jutun kirjoitushetkellä yritykseltäni puuttuu enää vain se merkintä kaupparekisteriin (ja tiedän tämän, sillä malttamattomana olen käynyt YTJ:n sivuilla vähintään puolen tunnin välein virka-aikana, ja virka-ajan ulkopuolellakin ainakin kerran päivässä). Kunnan terveystarkastajan vaatima omavalvontasuunnitelma sekä ilmoitus elintarvikehuoneistosta on tehty ja lähetetty (ja lupa toiminnan aloittamiselle myönnetty), yksityisen elinkeinonharjoittajan perustamisilmoitus on lähetetty, ja y-tunnuskin on jo avattuna. Vakuutusasiatkin ovat tarjouksen hyväksymistä vaille hoidettuna, ja tietysti kotisivuja on nyt tehty oikein urakalla pari viikkoa – ja käyntikorttejakin tilasin, kun halvalla sai. ”Varsinainen nimitutkimus tehdään kaupparekisterissä vasta ilmoituksen jättämisen jälkeen. Yrityksen nimeä ei siis kannata painattaa esim. mainoskyltteihin tai kirjelomakkeisiin ennen kuin nimi on rekisteröity kaupparekisteriin. ” (prh.fi)

Niin niin… :)